Artnovion

Artnovion is een jong Portugees bedrijf gedreven door een passie voor akoestiek. Ze maken zeer mooie akoestische producten, maar de vorm moet altijd de functie volgen. De akoestische eigenschappen van hun producten behoren tot de beste in de markt.

Passie voor akoestiek en vernieuwende oplossingen om akoestische problemen aan te pakken. De Akoestische oplossingen van Artnovion worden een Kunst. Met mooie producten en meetbare en reeële waarden, Artnovion producten zijn meetbaar beter en zichtbaar mooier.

www.artnovion.com

High End Akoestiek & Design

ARTNOVION producten zijn efficient, mooi en combineren in sommige gevallen diffusie en absorptie waardoor het veel makkelijker wordt om geluid te beheersen in een ruimte.

De akoestische panelen van Artnovion bestaan er in vele vormen en kleuren. Afhankelijk van de toepassing is het belangrijk om de juiste panelen te gebruiken. Elk paneel heeft zijn karakteristieke akoestische waarden en design. Wij begeleiden u om de mooiste en meest eficiente totaaloplossing te realiseren.

Meten is Weten

Akoestiek is geen “try & error” gebeuren. Meten is weten…

Aanpassingen aan de akoestiek kosten geld maar klanten die wegblijven omwille van een slechte akoestiek ook. Een goede akoestische werkomgeving draagt bij aan het rendement van uw bedrijf.

Very Fine Solutions helpt u graag bij het meten en bepalen van de akoestiek in uw huis, kantoor, restaurant,…

In 10 Stappen naar een perfecte woonkamerakoestiek.

1: We maken een afspraak bij u thuis op een moment dat voor u best uitkomt.

2: Een nagalmtijdmeting wordt uitgevoerd met verschillende geluidsbronnen. (Houten startklapper, ballonnen, case en eventueel een geluidsinstallatie die aanwezig is. Zo kunnen we de nagalmtijd bepalen in verschillende frequentiegebieden.

3: Samen met u bekijken we welke mogelijkheden er zijn qua design. Zo kunnen akoestische producten optimaal aanpassen aan uw interieur.

4: Terug op kantoor gaan we met de NTI software aan de slag om een uitgebreide analyse te maken en berekenen we hoeveel absorberend vermogen er nodig is om de nagalmtijd van uw woonkamer te optimaliseren om zo een aangename leefomgeving te creëren.

5: Aan de hand hiervan maken we een offerte op en die bekijken we nadien samen met u. We onderzoeken hier samen 2 tot 3 verschillende mogelijkheden. U krijgt dan ook de factuur voor onze services.

6: Na goedkeuring van de offerte bestellen we de door u gekozen producten. leveringstermijn kan variëren maar gemiddeld 6-8 weken.

7: we leveren de producten.

8: indien u dat wenst zorgen we ook voor de installatie. Deze uren worden in regie aangerekend.

9: Na de installatie (door uzelf – door een installateur/dealer) of  door ons doen we een nameting ter controle van onze analyse.

10: Bespreken van de nameting en beoordeling akoestiek.

Dat is onze « optimale akoestiek garantie »

De kostprijs voor de verplaatsing, metingen, analyse en berekeningen en opmaak offerte bedraagt 850€ excl BTW

Hiervoor krijgt u de factuur bij de offerte.

Welke apparatuur hebben we ter beschikking:

NTI XL2 Sound Level Meter met Room Acoustics Reporter licentie

Laptop met REW en UMIK 1 Microfoon

Phonic PAA3

2 getrainde oren
40 jaar ervaring als muzikant

NTI XL2