Blog

Thrax Review over het THRAX systeem.
,

Thrax review door AV showrooms… wij zijn helemaal akkoord

Bekijk de video review van AV Showrooms over de Thrax Electronics, Dionysos Linestage, Teres Monoblocks, Maximinus DAC... wij gaan hier helemaal mee akkoord!
Music Unites Lente 2020Arthur Vermeylen Photography
HIFI.nl Review MSB Discrete DAC
MSB - Tidal - Thrax - Synergistic ResearchPicture by Arthur Vermeylen Photography

Music Unites Winter Event – Huiskamerconcert Daniel McBrearty

Picture by Arthur Vermeylen Photography Frank Vermeylen van Very Fine Solutions en Singer Songwriter Daniel McBrearty worden beiden blij als ze mensen zien genieten van kunst en muziek. Met dit 4e Music Unites evenement creëren…
Kunst brengt mensen samenJJ Lacroix
,

REVIEW: TIDAL PIANO G2 LUIDSPREKERS – ULTRA HIGH-END ALS STANDAARD

DIT IS EEN PUBLICATIE VAN MUSIC EMOTION VOOR HIFI.NL, WERNER ERO | 17 JULI 2018 | FOTOGRAFIE WERNER ERO In een wereld waar inmiddels wel heel erg veel producten alleen nog in lagelonenlanden worden vervaardigd, is het een verademing om…
Christina Mignolet
, ,

Music Unites Springtime met Christina Mignolet

Very Fine Solutions brengt mensen samen om te genieten van kunst en muziek. Met Christina Mignolet brengen we een nieuwe artiest naar Music Unites. Haar frêle indringende werken raken je gevoelens en vormen zo een mooie synergie tussen kunst en muziek.

Shrijf je in op de nieuwsbrief

Op regelmatige basis schrijf ik berichten over mijn passie muziek, akoestiek, high-end audio producten en de fijne zaken in het leven.

Graag deel ik hier met u mijn playlists, tips en tricks om je audio installatie en akoestiek te optimaliseren en veel meer.

U kan me volgen op Facebook en Twitter alsook via mijn nieuwsbrief.