Met de Ilumnia Magister en Vocalis op ontdekkingsreis bij Music Unites.

Weinig luidspreker ontwerpen zijn echt vernieuwend in het Audio landschap.

Met de lancering van de Ilumnia Magister bewezen Tom en Jef Nuyts dat een luidspreker best vernieuwend en baanbrekende technologie kan hebben. Hun eigen ontwikkelde LEMS driver is uniek met eigenschappen die hun gelijke niet kennen. De combinatie van lineariteit en respons-snelheid  en het omni radiale afstraal gedrag geven deze luidspreker een heel natuurlijke en waanzinnige detailrijke dynamische sound. Daarom vonden wij dat we dat Music Unites liefhebbers hier ook mee zouden moeten kennis maken.

Na een weekje schuiven en spelen met de plaatsing gaan we deze week uitpuren wat de speaker in zijn mars heeft met de andere electronica in huis. De eerste luistersessies met de Thrax Teres stereo en de MSB Discrete zijn alvast veelbelovend. De finesse en verfijning van de MSB DAC en de neutraliteit van de Thrax zijn een match made in heaven voor de Magister.

Waarom zijn de Magister en Vocalis zo anders dan de meeste speakers? Lees even de onderstaande technische woorden :-) Als je die snapt…kom dan zeker luisteren want dan weet je hoe bijzonder deze speaker is. Als je ze niet snapt, kom dan naar dit Music Unites evenement “winter 2020” om te ontdekken wat de jongens van Ilumnia hiermee bedoelen.

DRIJVENDE ELECTRO MAGNETISCHE AANDRIJVING
ELECTRO MAGNETISCHE OPHANGING ZONDER SPIDER
DECOMPRESSIE KAMER
OMGEKEERDE PYRAMIDEVORMIGE OMNIDIRECTIONELE DRIVER

Met een Missie en een Visie die perfect aansluit bij Very Fine Solutions zijn we dan ook fier deze producten te mogen presenteren.

Mission Statement

“Make it possible for music lovers around the world to enjoy listening to music in the most compelling way possible”

Vision

“To produce a loudspeaker with a real-life sound as if it was coming from a natural source.
This means high resolution, free of artifacts and with a natural ease”

Een echte Very Fine Solutions combinatie voor muziekliefhebbers wordt de Ilumnia Vocalis en de Thrax Ares/Enyo met de YATRUS draaitafel. Een combinatie die excelleert in eenvoud met een fantastisch design. Deze All-in-one geïntegreerde versterkers met optionele DA converter en ingebouwde phono voortrap.

Music Unites en Brigitte Vanzonhoven – Upcycling Art

Kunstliefhebbers verwennen tijdens dit Music Unites evenement “Winter 2020”.  Kom de boeiende en originele kunstwerken van Brigitte Vanzonhoven ontdekken. Een Belgische artieste die upcycling Art brengt in onze pas gerenoveerde woning. Opgeleid als beeldend kunstenaar in het St. Lucas Instituut in Hasselt waarna ze grafische vormgeving studeerde in Genk. Nadien werkte bij verschillende reclamebureaus als ontwerper / art director. Samen met  interieurontwerper Jaak Langenberg startte zij Montagna Lunga.

Brigitte maakt werken met mixed media en sculpturen. Voor haar debuut solo-expositie in Hasselt produceerde ze grootschalige grafische prints op canvas. Ook experimenteerde ze met portretten op tegels in 2003. Sinds 2011 bewerkt ze floppy disks en maakt ze mixed media-artworks in plexi-boxes.

groepstentoonstelling in Hasselt.

In 2017 nam zij als enige vrouwelijke kunstenaar deel aan een grote groepstentoonstelling in Hasselt. Dit samen met Fred Eerdekens, Ado Hamelrijck (voormalige leraars van haar) maar ook met Panamarenko, Balkenhol, Vanmechelen, enz.

Ook in de Hasseltse galerie X-Consept waren haar werken reeds te bezichtigen.
In 2019 stelde ze samen tentoon in The Gallery te Genk met Sylvain Vandebroek en Joke Driesen.

Haar laatste werken zijn roboteske vormen gebaseerd op werken van Basquiat. Kom ze ontdekken tijdens de Music Unites Expo.

PS: Wil jij ook meewerken aan een betere wereld ;-)…  als jij nog ergens 3,5″ diskettes hebt liggen in een doos, breng ze mee :-)… Je maakt er een artieste blij mee.

Music Unites
een ontmoetingsplek voor mensen
die houden van het leven

De thuisbasis voor Very Fine Solutions en Acoustical Solutions
“The place to be” voor het beluisteren van muziek op een bijzonder niveau.

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen in de Expo-wijk
op de Camille Huysmanslaan 45 te 2020 Antwerpen
waar wij onze passie voor muziek en kunst met jullie willen delen.

Frank en Martine
Vermeylen – Driesen

Frank@veryfinesolutions.eu
Martine@acousticalsolutions.eu

Parkeren doe je best op de Vogelzanglaan aan Antwerp Expo,
via de Beschavingstraat kom je dan makkelijk bij ons.
Met Tram 2 of Tram 6: Afstappen aan Antwerp Expo / Jan Van Rijswijcklaan
en eventjes te voet.

Tot 29 maart kan je ook na afspraak de werken van
Brigitte Vanzonhoven bekijken
+32 472 42 57 75