Een statige voormalige dokterswoning in de residentiële buurt rond Antwerp Expo, is de thuishaven van Very Fine Solutions. Van hier uit runt Frank Vermeylen een opmerkelijke onderneming waar alles draait rond het samenbrengen van mensen en muziek. 

Very Fine Solutions is geen traditionele distributeur van High End audioapparatuur. Alles speelt zich af in de riante leefruimte van Frank en zijn echtgenote Martine Driesen die dienst doet als showroom en luisterruimte voor winkels waarmee Frank samenwerkt en hun klanten. Een huiselijker gevoel kun je je niet voorstellen. Klanten en dealers kunnen hier terecht om in optimale omstandigheden kennis te maken met, en te luisteren naar de hoogtechnologische merken die Very Fine Solutions verdeelt. Een dergelijke aanpak is uniek maar werpt zijn vruchten af.

Naast zijn job als European sales manager en consulent voor MSB Technology en Synergistic Research, verdeelt Frank via Very Fine Solutions de super high-end producten van MSB Technology, de Amerikaanse producent van DAC’s, CD-transports, versterkers, racks en allerlei accessoires. Ook de producten van het eveneens uit de USA afkomstige Synergistic Research, de veelvuldig bekroonde specialist in kabels, tuning devices en stroomvoorziening behoren tot het pallet van Very Fine Solutions. Net zoals de vorig jaar toegevoegde Britse precisieluidsprekers van Russell K.

Frank is een groot muziekliefhebber. Hij bespeelt de bastuba, een gigantische koperblazer, en weet bij gevolg beter als geen een hoe live muziek klinkt en aan welke normen audioapparatuur moet beantwoorden om zo dicht mogelijk in de buurt te komen van die live ervaring. Het klinkt misschien een beetje gek, maar hij beschouwt zich in eerste instantie niet als een zakenman. Het belangrijkste voor Frank is om mensen te laten genieten van goede muziek en hen te leren ontdekken hoe goed het kan klinken dank zij hoogwaardige audioapparatuur. Pas daarna komt de zakenman in hem boven.

Martine Driesen, de echtgenote van Frank, draagt eveneens een behoorlijk steentje bij in het creëren van een optimale muziekbeleving. De binnenhuisarchitecte met jarenlange ervaring inzake professionele akoestische plafondsystemen heeft met Acoustical Solutions een eigen zaak uitgebouwd. Zij is de geknipte vrouw om architecten te adviseren bij het aanpakken van akoestische problemen bij nieuwbouw en verbouwingen. Hiervoor gebruikt zij de akoestische panelen en systemen van het Portugese Artnovion Acoustics die Frank voor haar invoert via Very Fine Solutions.

Frank en Martine vinden het heerlijk om als koppel samen te streven naar het zelfde doel. Mensen blij maken door ze te laten genieten van goede muziek. Iedere oprechte muziekliefhebber is van harte welkom bij Very Fine Solutions. Frank en Martine zijn er heilig van overtuigd dat ze steeds een zeer fijne oplossing voor je vinden!