Antipodes Server

Antipodes – of tegenvoeters zoals de Nieuw Zeelanders wel eens genoemd worden hebben met hun streamers en muziek servers een duidelijk statement gemaakt wat betreft muziekweergave.

Bijna 20 jaar geleden begon Mark Jenkins met het bouwen van audio computers… Toen was het grote verschil dat ze er beter uitzagen als gewone computers. Nu maken ze hoog technologische audio servers met geoptimaliseerde voedingen, specifieke processoren en operating systems die afgestemd zijn op de muziekliefhebber die het beste uit streaming en opgeslagen media wil halen.

De productie gebeurd met oog voor milieu en waar kan recycleren ze, produceren met energie die opgewerkt is door zonnepanelen op hun productieplant en gebruiken een warmtepomp en windmolen om hun ecologische afdruk zo minimaal mogelijk te maken. Iets waar we bij Very Fine Solutions erg om geven.

Daarom zijn we blij dat we deze producten, als agent voor de BeNeLux kunnen toevoegen aan onze portfolio, in samenwerking met Sound & Colors Frankrijk.

Oladra MusicServer

De recente 4G update zorgt ervoor dat verschillende producten uit het Antipodes gamma verdwijnen.

Wat blijft er over?

De Premium reeks : OLADRA

De Performance reeks: K50…een kleine Oladra

K41…een K50 uitgekleed…Minder aansluitingen hoge performance

K22…zonder de processing power van de K50 maar wel met recklocking en player…

K21… USB out only versie van de K22…

Meer weten?

Check bij je lokale dealer of op de website van Antipodes