Kunst brengt mensen samen

Music Unites – JJ Lacroix

Very Fine Solutions brengt mensen samen om te genieten van kunst en muziek.

Music Unites is een plaats waar mensen met diverse interesses elkaar ontmoeten en hun passie voor kunst kunnen delen.

Binnen het sfeervolle kader van hun burgerwoning uit 1937 nodigen Frank en Martine jullie uit om op een bijzondere wijze genieten van kunst en muziek.

Kunstenaar én muziekliefhebber Jean-Jacques Lacroix zal ook aanwezig om er zijn oeuvre in fotografie toe te lichten. Door zijn liefde voor muziek is hij in contact gekomen met Frank Vermeylen van Very Fine Solutions.

In de gerenoveerde showroom van Very Fine Solutions die vanaf 24 November ook weer beschikbaar wordt voor muziekliefhebbers kan u naast onze High End producten de prachtige werken van een getalenteerde kunstenaar ontdekken.

JJ Lacroix bij Music Unites – Very Fine Solutions

Met Jean Jacques Lacroix brengen we een nieuwe artiest naar Music Unites. Zijn creaties vormen een interactie tussen gedachten en beelden.

Jean Jacques Lacroix is een autodidactisch kunstenaar die in het verleden voor gerenommeerde Parijse antiquairs kunstobjecten restaureerde.
Na zijn professionele carrière is hij zich volledig gaan toeleggen op zijn passie voor vrije kunsten. Tijdens zijn omzwervingen doorheen Frankrijk vervolmaakte hij zich in diverse disciplines. Zijn ervaringen in beeldhouwkunst, keramiek en schilderkunst ging hij uiteindelijk toepassen in de fotografie.
Het combineren van zijn eigen creaties met de steeds groter wordende rekenkracht van computers bracht hem tot zijn huidige oeuvre.
Jean Jacques is een groot muziekliefhebber met een uitgebreide collectie CD’s van oude klassieke muziek tot stevige rock. Deze vormen een inspiratiebron tijdens zijn artistieke bezigheden.

Ben je geïnteresseerd in muziek en kunst? Dan heten wij u van harte welkom op het openings weekeinde: zaterdag 24 en zondag 25 november van 11.00 tot 18.00 uur.

De nieuwe Thrax Enyo versterker komt het geheel muzikaal opluisteren :-)

De Music Unites expo van Jean Jacques Lacroix is nadien nog te bezichtigen tot en met 23 december, elke zaterdag en zondag van 11.00 tot 18.00 u.

Graag een berichtje via: frank@veryfinesolutions.eu zodat wij u gepast kunnen ontvangen.